Marabu-marmorointivärit Reviewed by Momizat on . Marabu-marmorointivärit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja monenlaiseen askarteluun sopivia värejä. Niiden avulla on helppo luoda marmorikuvioita muovi-, styroks Marabu-marmorointivärit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja monenlaiseen askarteluun sopivia värejä. Niiden avulla on helppo luoda marmorikuvioita muovi-, styroks Rating: 0

Marabu-marmorointivärit

marmorointi%20pakkaus%20ja%20malliMarabu-marmorointivärit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja monenlaiseen askarteluun sopivia värejä. Niiden avulla on helppo luoda marmorikuvioita muovi-, styroksi-, lasi-, puu-, paperi-, pahvi-, metalli- ja akryylipinnoille. Värit ovat liuotinpohjaisia, joten ne eivät sekoitu veteen vaan jäävät ”kellumaan” pinnalle. Koristeltava esine voidaan upottaa veteen, jolloin marmorivärit tarttuvat pintaan kun esine nostetaan vedestä.

Marmorointikuvio tulee parhaiten esiin vaaleilla pinnoilla. Väreillä voi marmoroida vaikkapa koriste-esineitä, (pääsiäis)munia, (joulu)palloja, lahjapapereita, kirjankansia, kortteja, kirjekuoria… Mahdollisuuksia on monia!

Marmorointi tapahtuu tipauttamalla haluttuja värejä veden pinnalle pipettikorkin avulla ja sitten kuvioimalla vesimassan väripintaa pyörivin tai sahaliikkein. Vedenpinnan läpi pyöritellään koristeltava esine jolloin värikäs marmorointikuvio siirtyy esineeseen. Kun esine on värjätty, värikerroksen voi kuoria pois vesiastian pinnalta ja värjätä veden uusilla sävyillä. Paperia marmoroitaessa paperi asetetaan veden pinnalle välittömästi kuvioinnin jälkeen ja annetaan värien imeytyä paperiin hetken ajan. Tämän jälkeen paperi nostetaan pois veden pinnalta ja annetaan kuivua perusteellisesti.

Marabu-marmorointipakkauksessa on kuusi 15 ml väripurkkia. Hyvään alkuun pääsee, kun hankkii marmorointivärien kanssa erilaisia korttipohjia, kirjekuoria tai muovi- ja massapalloja, -munia ja -sydämiä.

Marabu-marmorointivärejä esitteli Kuopion myymälämme henkilökunta. Marabu-marmorointivärit ovat saatavilla myymälöistämme kautta maan ja Suomalainen.comista.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top