Naurutakuu Reviewed by Momizat on . Roryn tarinakuutiot on tarinankerrontapeli, jossa ei ole vääriä vastauksia ja kaikki ovat voittajia. Pelin ideana on heittää 9 noppaa ja aloittaa tarina siitä n Roryn tarinakuutiot on tarinankerrontapeli, jossa ei ole vääriä vastauksia ja kaikki ovat voittajia. Pelin ideana on heittää 9 noppaa ja aloittaa tarina siitä n Rating: 0

Naurutakuu

story cubes

Roryn tarinakuutiot on tarinankerrontapeli, jossa ei ole vääriä vastauksia ja kaikki ovat voittajia. Pelin ideana on heittää 9 noppaa ja aloittaa tarina siitä nopasta, johon katse ensimmäiseksi kohdistuu. Tarina aloitetaan ”Olipa kerran”. Kannattaa käyttää 3 noppaa tarinan alkuosaan, 3 keskiosaan ja 3 tarinan lopetukseen. Peliin voi kehitellä omia tapoja pelata sitä.

Peli tarjoaa luovaa ajanvietettä perheen ja ystävien kesken ja sopii myös perheen pienemmille. Sillä on naurutakuu tarinankerronnan lomassa ja se laittaa mielikuvituksen, luovuuden, älykkyyden ja rohkeuden koetukselle. Mainio syntymäpäivälahjavinkki kaverisynttäreille. Sopii myös juhlien tai illanvieton ohjelmanumeroksi.

Peliä testasi Varkauden Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunta.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top