Elävä ja viihdyttävä sukellus juhlien täyteiseen teatterimaailmaan Reviewed by Momizat on . Kirjan nimen ja kansikuvan perusteella odotin lähinnä romanttista rakkaustarinaa, mutta kirjassa olikin paljon enemmän sisältöä. Se kertoi myös ystävien sekä la Kirjan nimen ja kansikuvan perusteella odotin lähinnä romanttista rakkaustarinaa, mutta kirjassa olikin paljon enemmän sisältöä. Se kertoi myös ystävien sekä la Rating: 0

Elävä ja viihdyttävä sukellus juhlien täyteiseen teatterimaailmaan

lsml4dm7Kirjan nimen ja kansikuvan perusteella odotin lähinnä romanttista rakkaustarinaa, mutta kirjassa olikin paljon enemmän sisältöä. Se kertoi myös ystävien sekä lasten ja vanhempien välisistä kimuranteista suhteista. Kirja oli elävä ja viihdyttävä sukellus juhlien täyteiseen teatterimaailmaan 70-luvun Lontooseen, jossa neljä nuorta etsi omaa paikkaansa maailmassa. Jään innokkaana odottamaan lisää Sadie Jonesin suomennoksia.

-Johanna Kampin myymälästä
kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

 

Nämä ihmiset muuttavat sydämeesi. Neljä nuorta etsii paikkaansa 1970-luvun Lontoon teatterimaailmassa. Syvälle syöpyvä romaani nuoruudesta ja taiteesta, rakkaudesta ja intohimon tuhovoimasta. Luke kirjoittaa yökaudet. Kun hän sattumalta kohtaa teatterilaiset Paulin ja Leighin, hän tietää tulleensa kotiin. Poikkeuksellisen lahjakkaasta Lukesta tulee Lontoossa tähti. Sitten Luke rakastuu hurjalla voimalla. Toissijaisilta tuntuvat niin sitoumukset ja oma ura kuin ystävätkin. Minkä kaiken Luke on valmis uhraamaan pitääkseen Ninan ihollaan? 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top