Kynissä yhdistyy värikynän hallittavuus ja vesivärien luonnollisuus Reviewed by Momizat on . Derwent Watercolour -vesivärikynät ovat perinteiset, korkealaatuiset puuvärit, jotka kostuttaessa toimivat kuten vesivärit. Kynissä yhdistyy värikynän hallittav Derwent Watercolour -vesivärikynät ovat perinteiset, korkealaatuiset puuvärit, jotka kostuttaessa toimivat kuten vesivärit. Kynissä yhdistyy värikynän hallittav Rating: 0

Kynissä yhdistyy värikynän hallittavuus ja vesivärien luonnollisuus

511566_2Derwent Watercolour -vesivärikynät ovat perinteiset, korkealaatuiset puuvärit, jotka kostuttaessa toimivat kuten vesivärit. Kynissä yhdistyy värikynän hallittavuus ja vesivärien luonnollisuus – värilyijy on pehmeä ja liukuu helposti paperilla. Kynät säilyttävät värinsä voimakkuuden ja täyteläisyyden sekä märkänä että kuivana.

Derwent Watercolour -kyniä voi käyttää moniin eri tekniikoihin: piirustuksen voi muuttaa maalaukseksi piirtämällä ensin kuivalla kynällä kuivalle paperille, jonka jälkeen kuva laveerataan siveltimellä ja vedellä. Kun kuivalla kynällä piirtää märälle paperille, lopputuloksena on vahvat, voimakkaat kuviot, joita voi myös elävöittää siveltimen avulla. Lisäksi kynät sopivat erinomaisesti yhteen useampia välineitä käytettäessä joko ei-vesiliukoisten tai muiden vesiliukoisten kynien kanssa.  wtntt5ah

Kynät ovat tyylikkäässä säilytysrasiassa, jossa ne säilyvät ehjinä ja tallessa. Derwent-kynät ovat erinomainen lahjaidea niin harrastelijalle kuin kehittyneemmällekin taiteilijalle! Mukavan kokonaisuuden saa kun yhdistää kynien kanssa säiliösiveltimen tai sivellinpakkauksen sekä akvarellilehtiön.

Derwent-kyniä esitteli Jämsän myymälämme henkilökunta.

Derwent Watercolour -akvarellikynillä maalaat vesivärimaalauksia vaivattomammin kuin perinteisillä vesiväreillä. Ne toimivat kuten perinteiset värikynät, mutta myös akvarellivärien tapaan kun niitä kostuttaa. Kynät soveltuvat erinomaisesti monimediatöihin sekä muiden vesiliukoisten ja veteen liukenemattomien värien yhteyteen.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top