Lapsuudesta tuttu asia aikuiseen makuun päivitettynä Reviewed by Momizat on . Secret Garden -värityskirja on lapsuudesta tuttu asia aikuiseen makuun päivitettynä. Se sisältää värittämisen lisäksi muutakin puuhaa - sivuille on piilotettu t Secret Garden -värityskirja on lapsuudesta tuttu asia aikuiseen makuun päivitettynä. Se sisältää värittämisen lisäksi muutakin puuhaa - sivuille on piilotettu t Rating: 0

Lapsuudesta tuttu asia aikuiseen makuun päivitettynä

gfofrupcSecret Garden -värityskirja on lapsuudesta tuttu asia aikuiseen makuun päivitettynä. Se sisältää värittämisen lisäksi muutakin puuhaa – sivuille on piilotettu tietty määrä pieniä kuvia etsittäväksi.

Värittäminen on hyvä tapa purkaa stressiä ja lisätä mielenrauhaa. Se voi parantaa keskittymiskykyä ja antaa mahdollisuuden toteuttaa taiteellisia puoliaan vaikka ei osaisikaan piirtää – varsinaista ”matalan kynnyksen taidetta”!

Aikuisten värityskirja on myös mitä mainioin lahjaidea! Innostus leviää ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta: tästä kirjasta riittää väritettävää useammallekin. Värittäminen on mukavaa ajanvietettä niin perheen kuin ystävien kesken.

Secret Garden -värityskirjan oheen kannattaa ehdottomasti hankkia hyvät kynät, esimerkiksi Derwent Studio– tai Stabilo-puuvärit. Kun Secret Garden on väritetty, harrastusta voi jatkaa Enchanted Forest-, Mindfulness– ja Optical Illusions -värityskirjojen parissa.

Secret Garden -aikuisten värityskirjaa esitteli Jyväskylän myymälämme henkilökunta. Värityskirjojen saatavuus ja valikoima vaihtelee myymälöittäin. Saatavilla myös Suomalainen.comista.

This interactive activity book takes you on a ramble through a secret garden created in beautifully detailed pen-and-ink illustrations – all waiting to be brought to life through colouring. There are also bits of the garden that still need to be completed by you. 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top