Tee vaikkapa magneetteja jääkaapin oveen! Reviewed by Momizat on . Fimo-askartelumassa on muovailuvaha, josta voi muotoilla pieniä esineitä. Massa käyttäytyy muovailtessa samoin kuin tavallinen muovailuvaha, mutta se voidaan ko Fimo-askartelumassa on muovailuvaha, josta voi muotoilla pieniä esineitä. Massa käyttäytyy muovailtessa samoin kuin tavallinen muovailuvaha, mutta se voidaan ko Rating: 0

Tee vaikkapa magneetteja jääkaapin oveen!

ALI%20FIMOFimo-askartelumassa on muovailuvaha, josta voi muotoilla pieniä esineitä. Massa käyttäytyy muovailtessa samoin kuin tavallinen muovailuvaha, mutta se voidaan kovettaa kotiuunissa. Kovettamisen ansiosta siitä voi tehdä kivoja käyttötavaroita, esimerkiksi korviksia, kaulakoruja tai vaikkapa magneetteja jääkaapin oveen!

Askartelumassalla voi luoda yksilöllisiä ja omannäköisiä esineitä ja se antaa vaihtelua perinteisiin muovailuvahoihin. Värivaihtoehtoja on paljon! Fimo-massan kanssa tekeminen on helppoa – askarteluun ei tarvita erikoislaitteita tai käyttökursseja. Apuna voi käyttää ihan tavallisia piparkakkumuotteja!

Hauskojen esineiden muotoilu on kivaa puuhaa lapsille ja aikuisille. Fimo-askartelumassojen lisäksi on myös saatavilla mm. Fimo-muotteja, magneetteja, korvakorukoukkuja, korupiikkejä sekä joustolankaa. Myös alusta muovailun alle on hyvä muistaa.

Fimo-askartelumassoja esitteli Helsingin Aleksanterinkadun myymälämme henkilökunta.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top