Hyvä suoja älypuhelimen näytölle naarmuja vastaan Reviewed by Momizat on . Cellularline Second Glass on temperoitu, erittäin kova (kovuus 9H) ja erittäin ohut (0,4mm) lasi, joka on leikattu älypuhelimen kosketusnäytön kokoiseksi. Se an Cellularline Second Glass on temperoitu, erittäin kova (kovuus 9H) ja erittäin ohut (0,4mm) lasi, joka on leikattu älypuhelimen kosketusnäytön kokoiseksi. Se an Rating: 0

Hyvä suoja älypuhelimen näytölle naarmuja vastaan

s2gxh8zbCellularline Second Glass on temperoitu, erittäin kova (kovuus 9H) ja erittäin ohut (0,4mm) lasi, joka on leikattu älypuhelimen kosketusnäytön kokoiseksi. Se antaa hyvän suojan älypuhelimesi kosketusnäytölle iskuja ja naarmuuntumista vastaan.

Lasi ei haittaa puhelimen käyttöä eikä sen olemassaoloa ei edes huomaa! Second Glass on helpompi asentaa kuin tavanomainen muovikalvo, johon jää helposti kuplia tai ryppyjä. Parasta on, että jos puhelimeen kohdistuu isku, Second Glass ottaa sen itseensä suojaten puhelimen varsinaista näyttöä – Second Glass rikkoutuu ja näyttö pysyy ehjänä. Tuote sopii erityisen hyvin sellaiselle, joka ei pidä puhelinta suojapussukassa tai -kansissa, mutta haluaa silti suojata puhelintaan. Second Glass sopii käytettäväksi myös suojakuoren kanssa.

Cellularline Second Glass -lasikalvoa esitteli Espoon Matinkylän myymälämme henkilökunta. Tuotetta on saatavana myymälöistämme ja Suomalainen.comista iPhone 5S ja 5C sekä 5 ja 6 -malleihin.

PS Käy myös katsomassa Youtube-video, jossa tällä tuotteella varustettua iPhonea käytetään leikkuulautana ruoan valmistuksessa!

Korkealuokkainen lasikalvo, joka takaa erittäin kestävän suojauksen kosketusnäytölle. Ei heikennä näytön kirkkautta ja herkkyyttä. 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top