Hauskuutta lyhyille ja pitkille matkoille Reviewed by Momizat on . Matkapelit ovat kätevän kokoisia ja helppoja kuljettaa mukana. Pelit sopivat kaikenikäisille ja ovatkin monille ennestään tuttuja ja jopa nostalgisia perinteise Matkapelit ovat kätevän kokoisia ja helppoja kuljettaa mukana. Pelit sopivat kaikenikäisille ja ovatkin monille ennestään tuttuja ja jopa nostalgisia perinteise Rating: 0

Hauskuutta lyhyille ja pitkille matkoille

537147_2[1] 515694_2[1]
Matkapelit ovat kätevän kokoisia ja helppoja kuljettaa mukana. Pelit sopivat kaikenikäisille ja ovatkin monille ennestään tuttuja ja jopa nostalgisia perinteisen lautapelin muodosta. Matkapelit tuovat hauskuutta lyhyille ja pitkille matkoille ja niitä voi pelata autossa, mökillä, lentokoneessa tai vaikkapa puistossa. Matkapeli ei vie paljoa tilaa, joten ne säilyvät kotonakin siististi. Matkapeli on oiva keino irottautua hetkeksi kännykästä tai tabletista ja keskittyä yhdessä pelaamiseen. Pelien seurassa on kiva viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Pelaaminen tuo iloa ja hauskuutta sekä oppimista ja oivallusta!

Matkapeliversioita on mm. Aliaksesta, Rappakaljasta sekä Ubongosta. Samantyyppisiä näppärän kokoisia pelejä ovat myös Yatzy-noppapeli (ja lisälehtiö), Uno-korttipeli ja Skip-Bo-pelikortit. Lisäksi erityisesti lapsille suunnattua puuhaa löytyy Oppi&ilo-tuoteperheestä.

Matkapeleistä vinkkasi Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitsevan Reader’s myymälämme henkilökunta. Matkapelit ovat saatavilla myymälöistämme ja Suomalainen.comista.

9414270_2[1] 572345_2[1]

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top