Nopea- ja helppokäyttöinen kansio Reviewed by Momizat on . Durabind-esitekansio on nopea- ja helppokäyttöinen kansio, joka sopii niin koti-, toimisto- kuin opiskelukäyttöön. Se on tyylikäs ja oivallinen esimerkiksi CV-, Durabind-esitekansio on nopea- ja helppokäyttöinen kansio, joka sopii niin koti-, toimisto- kuin opiskelukäyttöön. Se on tyylikäs ja oivallinen esimerkiksi CV-, Rating: 0

Nopea- ja helppokäyttöinen kansio

Durabind-esitekansio on nopea- ja helppokäyttöinen kansio, joka sopii niin koti-, toimisto- kuin opiskelukäyttöön. Se on tyylikäs ja oivallinen esimerkiksi CV-, opinnäytetyö- ja portfoliokansioksi. Paperit pysyvät vaivattomasti järjestyksessä ja siisteinä.

Helpoiten paperit järjestyvät kansioon, kun myös muut tarvikkeet ovat käytettävissä. Tarkista, että kotoa ja/tai toimistosta löytyy myös nitoja ja niitit sekä hakemistot ja tulostus- ja etikettitarrat. Ja tietenkin tulostuspaperia!

Durabind-esitekansion esitteli Helsingin Kampin myymälämme henkilökunta. Saatavilla myymälöistämme ja Suomalainen.comista.

Kuva%201[1]

Kuva%202[1]

Kuva%203[1]

Kuva%204[1]

Pysyvään sidontaan, paperit nidotaan kiinni kansioon. Teippiliuskat poistetaan ja reuna liimataan niittien päälle. Kapasiteetti 30 arkkia. Mapitusliuska takakannessa.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top