Pedon palkka: taattua Guido Brunettia Reviewed by Momizat on . Tuntuu ihan käsittämättömältä miten Donna Leon voi aina onnistua Guido Brunetti -kirjoillaan herättämään lukuhimon. Pedon palkka jatkaa taattua Venetsian tunnel Tuntuu ihan käsittämättömältä miten Donna Leon voi aina onnistua Guido Brunetti -kirjoillaan herättämään lukuhimon. Pedon palkka jatkaa taattua Venetsian tunnel Rating: 0

Pedon palkka: taattua Guido Brunettia

Pedon palkka

Tuntuu ihan käsittämättömältä miten Donna Leon voi aina onnistua Guido Brunetti -kirjoillaan herättämään lukuhimon. Pedon palkka jatkaa taattua Venetsian tunnelman ja persoonallisten henkilöiden, väliin ironistakin kuvausta. Tutut kumppanit signorina Elettra ja Vianello auttavat Brunettia ratkaisemaan tämänkin oudon murhajutun.  Kun haluat viihdyttävää, ei kovin raakaa, eikä tempoilevaa lukemista, kannattaa valita Pedon palkka ja antaa tarinan viedä.

-Maitta / Lohjan myymälä
jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top