Tällä avaat melkein kaiken Reviewed by Momizat on . Monitoimiavaaja on kätevä apuväline, jolla voi avata erilaisia kansia ja korkkeja. Saat tiukankin mehupullon kierrekorkin auki apuvoimien avulla. Avaajan kyljes Monitoimiavaaja on kätevä apuväline, jolla voi avata erilaisia kansia ja korkkeja. Saat tiukankin mehupullon kierrekorkin auki apuvoimien avulla. Avaajan kyljes Rating: 0

Tällä avaat melkein kaiken

Monitoimiavaaja on kätevä apuväline, jolla voi avata erilaisia kansia ja korkkeja. Saat tiukankin mehupullon kierrekorkin auki apuvoimien avulla. Avaajan kyljessä olevan väkäsen avulla voi myös napsauttaa helposti ja vaivattomasti lasitölkin tiukankin kannen helposti aukeavaksi.

Lisäksi varren päässä on kolo, johon laitetaan säilyke- tai juomatölkin kannen rengas, ja pikku vääntöliikkellä kansi aukeaa. Ei enää käteen jääviä kannen renkaita.
Mukana on myös perinteinen kruunukorkin avaaja.

Monitoimiavaaja sopii kaikille, erityisesti heikkokätisille, reumapotilaille, vanhuksille, lapsille, nuorille – tuliaiseksi, lahjaksi tai itselle. Oivallinen lisälahja keittokirjan tai niksikirjan kaveriksi vaikkapa ensimmäiseen omaan kotiin tai mökkiviemiseksi. Sopii myös retkeilyä ja veneilyä harrastaville, sillä samassa laitteessa on monta apuvälinettä.

Viikon tuotteemme esitteli tällä kertaa Itäkeskuksen myymälä. Tuote on saatavilla Suomalaisen myymälöistä kautta maan.

Monitoimiavaaja

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top