Kesän hauskin peli: Frisbeegolf Reviewed by Momizat on . Näin kesän korvalla esittelemme myymälöihimme juuri saapuneen uutuustuotteen, Atom Frisbeegolfkiekkopakkauksen, jolla pääset vauhtiin hittilajin parissa. Frisbe Näin kesän korvalla esittelemme myymälöihimme juuri saapuneen uutuustuotteen, Atom Frisbeegolfkiekkopakkauksen, jolla pääset vauhtiin hittilajin parissa. Frisbe Rating: 0

Kesän hauskin peli: Frisbeegolf

frisbeegolf AtomNäin kesän korvalla esittelemme myymälöihimme juuri saapuneen uutuustuotteen, Atom Frisbeegolfkiekkopakkauksen, jolla pääset vauhtiin hittilajin parissa. Frisbeegolf on hauska peli, jossa  kiekko yritetään heittää maalikoriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Laji on siis sukua perinteiselle golfille, jossa pyritään mahdollisimman vähään määrään lyöntejä.

Pakkauksessa on kolme erilaista kiekkoa ja niitä kaikkia tarvitaan pelissä. Putteri on paksu ja sitä on helpoin hallita ja saada se lentämään suoraan.  Lähestymiskiekko lentää hieman pidemmälle, mutta on hieman vaikeampi hallita. Draiverin hallitseminen on vaikeinta, mutta se lentää pisimmälle. Pakkauksesta löytyvät myös heitto-ohjeet ja tekniikkavinkkejä.
Harrastuksen alkuun pääset helposti harjoittelemalla vaikkapa kotipihalla. Frisbeegolfin maalikoreja löytyy puistoista ja pelikentiltä, tai sellaisia myydään urheiluliikkeissä.

Peli sopii oivallisesti koko perheelle. Kaikenikäiset voivat pelata ja se on mitä mukavinta kesäpuuhaa ja kivaa yhteishengen kohotusta. Frisbeegolf kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä.Pakkaus on oiva kesävieminen mökkiläiselle vaikkapa Mökin keittokirjan tai Keittiö mökillä-teoksen kanssa.

Tuotteen esitteli Vuosaaren myymälä. Frisbeegolfkiekot ovat saatavilla myymälöissämme.

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top