Trillerimäinen kerronta vie mennessään Reviewed by Momizat on .    Peter Høeg: Susanin vaikutus Kirjan alun pientä sekavuutta ei kannata pelästyä, trillerimäinen kerronta vie kyllä mennessään. Teokseen on mahdutettu vetävän    Peter Høeg: Susanin vaikutus Kirjan alun pientä sekavuutta ei kannata pelästyä, trillerimäinen kerronta vie kyllä mennessään. Teokseen on mahdutettu vetävän Rating: 0

Trillerimäinen kerronta vie mennessään

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna1-e1411109129327Peter Hoeg   Peter Høeg: Susanin vaikutus

Kirjan alun pientä sekavuutta ei kannata pelästyä, trillerimäinen kerronta vie kyllä mennessään. Teokseen on mahdutettu vetävän juonen lisäksi myös uskomaton määrä muuta sisältöä kuten ihmissuhdedraamaa, tulevaisuuden pohdintaa ja fysikaalisten ilmiöiden kuvailua. Ja mahtuupa mukaan sopivassa määrin myös huumoria. Helsinki Lit -tapahtumassa vieraillut kirjailija on mahtava tarinankertoja myös livenä ja kirjansa päähenkilön tavoin varsin vaikuttava persoona. Tätä romaania voin suositella sekä juonivetoisten kirjojen ystäville että syvempiä tasoja hakeville pohdiskelijoille.

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Kampin myymälästä

 

 

Parasta Høegia sitten Lumen tajun Monikerroksinen jännitysromaani yhdistää trillerin ja perhedraaman tavalla, joka teki Peter Høegistä tähden. Tiedätkö, mikä meitä odottaa? Fyysikko Susan Svendsenillä on harvinaislaatuinen kyky saada ihmiset uskoutumaan. Kun Susan sitten tulee tappaneeksi rakastajansa Intiassa, hän on pakon edessä: välttääkseen vankilatuomion hänen on ryhdyttävä selvittämään Tanskassa vuosikymmeniä vaikuttaneen Tulevaisuuskomission toimia. Valtiosalaisuuksiin kajoava Susan saa pian huomata, että vaakalaudalla on myös hänen muusikkomiehensä ja lastensa tulevaisuus. Mitä tehdä kun Tanskaa uhkaa ekologinen katastrofi? Tanskalainen Peter Høeg kirjoittaa ajattomia romaaneja paitsi päivänpolttavista aiheista myös ihmisistä, jotka eivät tunnu löytävän paikkaansa maailmassa. Väkevistä naishahmoistaan tunnettu Høeg ei arastele ottaa kantaa, viihdyttää – ja yllättää.

 

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top