Tätä kirjaa voi todella suositella kaikkiin elämäntilanteisiin! Reviewed by Momizat on .   Todella mukaansa tempaava ja helppolukuinen self help -teos. Kirjan tehtävät ja harjoitukset olivat mukavia ja laittoivat todella ajattelemaan, sekä oike   Todella mukaansa tempaava ja helppolukuinen self help -teos. Kirjan tehtävät ja harjoitukset olivat mukavia ja laittoivat todella ajattelemaan, sekä oike Rating: 0

Tätä kirjaa voi todella suositella kaikkiin elämäntilanteisiin!

 

VapaaksiTodella mukaansa tempaava ja helppolukuinen self help -teos. Kirjan tehtävät ja harjoitukset olivat mukavia ja laittoivat todella ajattelemaan, sekä oikeasti muuttamaan omia ajatusmallejaan positiivisempaan suuntaan. Kirjan lukemisesta on kulunut nyt tovi, eikä päivääkään ole mennyt ohitse etteikö kirjan oppeja olisi tullut käytettyä ja omaa mieltä harjoitettua. Kirja on itseasiassa noussut työpisteessämme varsinaiseksi hitiksi, joten voin tätä todella suositella kaikkiin elämäntilanteisiin!

 

 

 

 

Mira Tampereen Hämeenkatu 18 -myymälästä

mira

Tämän kirjan avulla: – Opit luottamaan siihen, että se kuka sinä olet, riittää – Opit kuuntelemaan omaa itseäsi ja luottamaan sisäiseen viisauteesi sekä intuitioosi – Opit luomaan parempia ihmissuhteita ja luovimaan elämässäsi menestystä tuottavalla tavalla – Opit kunnioittamaan ja arvostamaan itseäsi. Opit vetämään rajoja ja sanomaan, kiitos ei. – Opit, mitä mielekäs työ sinulle merkitsee ja miten voit luoda kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vaurautta – Opit, että menestyksen luomiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin oikeita valintoja oikealla hetkellä.

Kirja löytyy myymälöistä ja Suomalainen.comista! Tutustu myös muihin syksyn kiinnostaviin tietokirjauutuuksiin.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top