Pysy tiukkana! Reviewed by Momizat on .   Hauska ja kattava kirja kaikille naisille tärkeästä aiheesta, lantiopohjalihaksista. Kirja pitää sisällään peräti 52 erilaista liikettä, jolla voi vahvis   Hauska ja kattava kirja kaikille naisille tärkeästä aiheesta, lantiopohjalihaksista. Kirja pitää sisällään peräti 52 erilaista liikettä, jolla voi vahvis Rating: 0

Pysy tiukkana!

 

Bailm_6771Hauska ja kattava kirja kaikille naisille tärkeästä aiheesta, lantiopohjalihaksista. Kirja pitää sisällään peräti 52 erilaista liikettä, jolla voi vahvistaa naisellisia osiaan ihan vaan vaikka kotosalla televisiota katsellessa. Kirja piti myös melkoisesti tietoa sisällään ja itse opin paljon uutta. Bailamama-jumpan vetäjät kävivät myymälässämme vierailulla kirjaa ja näitä liikkeitä esittelemässä ja innostuin aiheesta kovasti! Suosittelen tätä lämpimästi kaiken ikäisille naisille, jumppaliikkeet ovat todella hauskoja ja tärkeitä, näitä tehdessä voi saada jopa hien otsalle!

Mira Tampereen Hämeenkatu 18 -myymälästä

mira

Bailamama-kirjan avulla lantionpohjalihasten treenaaminen on hauskaa! Lantionpohjalihakset ovat yksi naisen tärkeimmistä lihasryhmistä, mutta niiden harjoittelu unohtuu helposti. Oikeiden lihasten paikallistaminen onnistuu hyvien ohjeiden avulla. Hyvät lantionpohjalihakset vahvistavat naisen seksuaalista nautintoa, lisäävät virtsanpidätyskykyä ja parantavat ryhtiä. Kirjan liikkeet perustuvat maailmaa valloittavaan Bailamama Women -terveysliikuntakonseptiin, jonka ovat kehittäneet lantionpohjan toimintahäiriöihin erikoistunut fysioterapeutti Maija Kiljunen ja ryhmäliikunnan ammattilainen, kätilö Emilia Ek-Huuhka. Kirjassa on 52 eri asentoa, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Bailamama-ohjelma on tarkoitettu kaikille naisille, ja se suorastaan puristaa naiset kuntoon. Anna naiseutesi hehkua!

Kirja myymälöissä ja Suomalainen.comissa! Tutustu myös muihin syksyn kiinnostaviin tietokirjauutuuksiin tästä.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top