Neljäntienristeys, hienovaraisen tarkkanäköinen romaani ihmisistä, jotka rakentavat unelmansa luvattomiin harjakorkeuksiin Reviewed by Momizat on . ”Tarina on loistavasti rakennettu ja vaikuttava. Tässä hienossa perhesaagassa on mukana myös Suomen historiaa vuodesta 1895 alkaen. Tarinan päähenkilöiden - sam ”Tarina on loistavasti rakennettu ja vaikuttava. Tässä hienossa perhesaagassa on mukana myös Suomen historiaa vuodesta 1895 alkaen. Tarinan päähenkilöiden - sam Rating: 0

Neljäntienristeys, hienovaraisen tarkkanäköinen romaani ihmisistä, jotka rakentavat unelmansa luvattomiin harjakorkeuksiin

neljantienristeys

”Tarina on loistavasti rakennettu ja vaikuttava. Tässä hienossa perhesaagassa on mukana myös Suomen historiaa vuodesta 1895 alkaen. Tarinan päähenkilöiden – saman perheen äidin, tyttären ja miniän – tapahtumat vetävät otteeseensa, eikä kirjaa malttaisi laskea käsistä, vaan haluaisi nopeasti tietää, että mitä näille päähenkilöille lopuksi tapahtuu”.

– Johanna / Kampin myymälä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna

 

Kommentit (1)

  • Tarja

    Nälkävuosi on hämmentävän täydellinen kertomus. Niin kaunis kuin tummanharmaa ja musta voi olla. Kun kirjaa lukee, kuolemaa luonnollisempaa asiaa ei olekaan. Siihen voi suhtautua tyynesti, hyväksyen. Ollikaisen kieli on hallittua, herkkää ja tarkkaa. Hän näyttää toivon minimaalisimmillaan, ajoittaisen valitsemisen mahdottomuuden ja mahdollisuuden, mutta myös ihmisten raadollisuuden äärimmäisissä olosuhteissa, Nälkävuosi on yksi viimeisten vuosien hienoimmista kotimaisista kirjoista.

    http://www.suomalainen.com/lempikirjakone

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top