Lue Ilkka Remeksen tervehdys lukijoille Reviewed by Momizat on .   Hyvä lukija, vein edellisessä kirjassani Hornassa Suomen hankalaan tilanteeseen, josta maa kuitenkin selviytyi. Uutuuskirja Jäätyvä helvetti kertoo siitä   Hyvä lukija, vein edellisessä kirjassani Hornassa Suomen hankalaan tilanteeseen, josta maa kuitenkin selviytyi. Uutuuskirja Jäätyvä helvetti kertoo siitä Rating: 0

Lue Ilkka Remeksen tervehdys lukijoille

 

Ilkka RemesHyvä lukija,

vein edellisessä kirjassani Hornassa Suomen hankalaan tilanteeseen, josta maa kuitenkin selviytyi. Uutuuskirja Jäätyvä helvetti kertoo siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi — ja nyt ongelmat kasvavat aivan toisen luokan mittasuhteisiin.

Tarinan taustalla on tosielämän faktoja: Kreml on viime aikoina hylännyt perinteisen sodankäynnin säännöt ja luonut uudet. Suomessa voi keskellä talvea tapahtua viikkoja kestävä valtakunnallinen sähkökatkos. Venäläiset ostavat systemaattisesti ja organisoidusti kiinteistöjä Suomen puolustuksen ja huoltovarmuuden kannalta kriittisiltä alueilta. 

Muun muassa näihin seikkoihin Lari Vuori ja muut Jäätyvän helvetin henkilöt törmäävät raskaimman kautta. Tarinaa tehdessäni kaikkein havahduttavinta oli huomata se, millaiseen tilanteeseen jokainen meistä joutuu sinä päivänä kun luonnonvoimien tai tahallisten tekojen seurauksena menetämme sähköt. Sivistyksen pintakuori on ohut, kun alkaa kamppailu niukoista resursseista ja koko olemassaolostamme.

Jännittäviä lukuhetkiä,
Ilkka Remes

remeskansi

Uusin Remes, Jäätyvä helvetti on ilmestynyt!

Näkymätön vihollinen. Jääkylmä sota. Suomalaiset taistelevat hengestään.

Venäläinen tiedustelukone törmää Suomenlahden yllä Finnairin matkustajakoneeseen.Samana iltana selittämättömät sabotaasi- ja kyberiskut katkaisevat sähköt ja viestiyhteydet koko maasta.Suomalaiset jäävät uutispimentoon paukkupakkasessa.

Paniikki kasvaa, pako kuolemanloukoiksi jäähtyvistä asunnoista kiihtyy. Suomi on kaaoksessa. Moskovasta tulee viesti, joka saa valtiojohdon veret seisahtumaan… – Hyökkäys, jota ei voi torjua asein. – Sota, jossa kuolee vain siviilejä. – Rauha, jonka hintana on Suomi.

Jäätyvä helvetti jatkaa 2014 ilmestyneen Hornan tarinaa.Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi.Uutuuskirja Jäätyvä helvetti nyt myymälöissä ja Suomalainen.comissa. Osta omasi nyt!

Lue syksyn parhaat lukuelämykset -lehti.

Tutustu syksyn kiehtovimpiin kirjauutuuksiin.

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top