Odininlapsi aloittaa Korpinkehät-trilogian Reviewed by Momizat on . Hirkalta puuttuu jotain, mikä kaikilla muilla on. Jotain, mikä todistaisi, että hän kuuluu tähän maailmaan. Jotain niin tärkeää, että ilman sitä hän on tauti. M Hirkalta puuttuu jotain, mikä kaikilla muilla on. Jotain, mikä todistaisi, että hän kuuluu tähän maailmaan. Jotain niin tärkeää, että ilman sitä hän on tauti. M Rating: 0

Odininlapsi aloittaa Korpinkehät-trilogian

Hirkalta puuttuu jotain, mikä kaikilla muilla on.

Jotain, mikä todistaisi, että hän kuuluu tähän maailmaan.

Jotain niin tärkeää, että ilman sitä hän on tauti.

Myytti.

Ihminen.

 

trilogia

Scifi- ja Fantasiakirjallisuus on mielestäni kirjallisuudenlajeista haastavimpia. Uusia sarjoja ilmestyy kaiken aikaa ja tarinat tuntuvat monistavan samoja juonikuvioita ja hahmoja vuodesta toiseen. Kuitenkin jo kannesta pystyi päättelemään, että Odininlapsi voisi olla toisenlainen kokemus ja niin todella olikin.

Siri Pettersenin Odininlapsi aloittaa Korpinkehät-trilogian, jossa seurataan Hirkan tarinaa.  Hirka on viidentoista, kun hän kuulee olevansa ihminen, odininlapsi – hännätön olento toisesta maailmasta.  Jo kirjan alusta käy selväksi, että ihmiset ovat mädän kantajia, joita halveksitaan ja pelätään. Tarina on rakennettu huolella ja hahmot ovat monikerroksisia. Tätä voi todellakin suositella kaikille seikkailullisen tarinan ystäville.

-Eira Suomalaisen ketjuyksiköstä

 

 

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top