Safkaa maanantaista sunnuntaihin: avokadopastareseptin tekijöiden uusi ruokakirja Reviewed by Momizat on . Tämä, kuten tekijöiden aikaisempi teos on huikean herkullinen sekoitus eri maiden keittiöitä, kotiruoasta erikoisempiin ruokalajeihin. Trendikäs, innostava, vis Tämä, kuten tekijöiden aikaisempi teos on huikean herkullinen sekoitus eri maiden keittiöitä, kotiruoasta erikoisempiin ruokalajeihin. Trendikäs, innostava, vis Rating: 0

Safkaa maanantaista sunnuntaihin: avokadopastareseptin tekijöiden uusi ruokakirja

safkaa maanantaista sunnuntaihin

Tämä, kuten tekijöiden aikaisempi teos on huikean herkullinen sekoitus eri maiden keittiöitä, kotiruoasta erikoisempiin ruokalajeihin. Trendikäs, innostava, visuaalisesti kaunis, suosittelen tätä kaikille kokkauksesta kiinnostuneille, myös vasta aloittaneille. Näillä ohjeilla voit olla oman kotisi masterchef ja helposti!

-Mira / Raision myymälä

koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top