Synkkiä salaisuuksia linnassa Reviewed by Momizat on . Mortonin kirjat ovat viehättävän vanhanaikaisia ja sopivat monenikäiselle lukijalle. ”Kaukaiset hetket” muistuttaa goottilaista romaania, jossa riittää synkkiä Mortonin kirjat ovat viehättävän vanhanaikaisia ja sopivat monenikäiselle lukijalle. ”Kaukaiset hetket” muistuttaa goottilaista romaania, jossa riittää synkkiä Rating: 0

Synkkiä salaisuuksia linnassa

Kaukaisethetket

Mortonin kirjat ovat viehättävän vanhanaikaisia ja sopivat monenikäiselle lukijalle. ”Kaukaiset hetket” muistuttaa goottilaista romaania, jossa riittää synkkiä perhesalaisuuksia ja mieleltään järkkyneitä ihmisiä rapistuvassa kartanomiljöössä. Kirja kertoo Milderhurstin linnan asukkaista sekä nykyajassa että toisen maailmansodan aikaan. Eri aikatasojen tapahtumat nivoutuvat yhteen pala palalta ja salaisuudet paljastuvat vähitellen. Paksu kirja pitääkin hyvin otteessaan saaden ympäröivän arjen katoamaan kauaksi pois.

 

-Johanna Kampin myymälästä

kaunokirjat_suosittelija_fb_560x292px_johanna1-e1411109129327

 

 

 

Kaukaiset hetket saatavilla myymälöistä ja Suomalainen.comista. Myös e-kirjana.

Yli viisikymmentä vuotta kadoksissa ollut kirje Milderhurstin linnasta löytää perille ja järkyttää Edie Burchillin äidin. Keneltä kirje on? Mikä ja missä on Milderhurstin linna? Ja mitä tekemistä sillä on Edien kylmäkiskoisen äidin kanssa? Kustannustoimittajana työskentelevää Edieä pyydetään kirjoittamaan esipuhe vuonna 1918 ilmestyneen lastenkirjaklassikon Liejumiehen todellinen tarina juhlapainokseen. Teoksen oikeuksia hallinnoivat kolme Blythen sisarusta, jotka asuvat rapistuneessa Milderhurstin linnassa. Edie on valmis tarttumaan työtarjoukseen, sillä samalla avautuu mahdollisuus selvittää äidin salaisuuksia yli viidenkymmenen vuoden takaa. Rapistunut linna pitää kuitenkin sisällään enemmän kuin Edie osaa odottaa. Kaukaisina hetkinä tapahtuneet asiat odottavat paljastumistaan. Kirjallisuutta, rakkautta, salaisuuksia – ja vaaraa. Kaukaiset hetket on taattua Kate Mortonin laatua!

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top