Henkilökunnan suosikkeja lapsille Reviewed by Momizat on .                           Mauri Kunnas: Kesä Koiramäessä "Kunnaksen kirjat ovat viihdettä koko                           Mauri Kunnas: Kesä Koiramäessä "Kunnaksen kirjat ovat viihdettä koko Rating: 0

Henkilökunnan suosikkeja lapsille

 

uusi_header

 

 

 

 

 

KesäKoiramäessä

 

 

 

 

 

 

 

Mauri Kunnas: Kesä Koiramäessä
”Kunnaksen kirjat ovat viihdettä koko perheelle, niin lapsille kuin aikuisillekin. Koiramäki- kirjat ovat viihdyttävyytensä lisäksi myös opettavaisia teoksia wanhan ajan Suomesta. Tätä meidän perheessä on odotettu!”

– Jussi Kajaanin myymälästä

 

 

 

”Olisi aina kesä ja helluntai, eikä koskaan talvi ja maanantai.” Aukusti, Koiramäen lasten hyvä ystävä, tulee kaupungista kesänviettoon pappilaan. Elsan, Killen ja Martan kanssa hän saa viettää oikein kunnon maalaiskesän. Ja millainen kesä siitä tuleekaan! Lapset rakentavat majaa, pulikoivat vedessä, tekevät onkiretken ja maistelevat marjoja. Ja ovat tietysti mukana kun kokoonnutaan helavalkeille tai juhannuskokolle. Kalaretki rovastin kanssa muuttuu seikkailuksi, kun yhtäkkiä nousee melkoinen ukonilma. Lapsille käyvät kesän mittaan tutuiksi kasvit, linnut ja eläimet, kuten myös erilaiset kesäiset perinteet, juhlapäivät ja ennustukset.

 

Ristoräppääjäyöhaukka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinikka & Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja yöhaukka
”Tällä kertaa Risto, Nelli ja kumppanit seikkailevat Elvi- tädin kesäasunnolla Indiana Jonesin hengessä muinaismuistojen arvoitusta ratkoen, eikä kommelluksiltakaan vältytä! Taattua Risto Räppääjä- laatua alusta loppuun!”

– Jussi Kajaanin myymälästä

 

 

 

Risto Räppääjästä Suomen Indiana Jones? Risto Räppääjä viettää Nellin kanssa lomaa paikassa, jossa ovat käynnissä arkeologiset kaivaukset.
Sieltä katoaa käärmesormus, ja naapurin Lennart Lindbergiä epäillään ryöstäjäksi eli ”yöhaukaksi”.
Seuraavana yönä kaivauksilla liikkuu yllättäen toinen yöhaukka ja sitä seuraavana kolmas. Onko Elvillä sormensa pelissä? Vai kenties Ristolla, joka näyttää Indiana Jonesilta? Nelli kyllästyy Riston lapsellisuuteen ja päättää itsenäistyä ja ruveta lauluntekijäksi. Tuleeko Nellistä tähti, ja saadaanko Lennartin maine pelastettua? Jännittävät juonenkäänteet pitävät taas lukijan pauloissaan, ja naurulta ei voi välttyä!
Tässä kirjassa Riston paras ystävä Nelli Nuudelipää on tavallistakin keskeisemmässä roolissa. Erityisesti humoristisista lastenkirjoistaan tunnetut kirjailijasiskokset Sinikka Nopola ja Tiina Nopola ovat supersuosittuja sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Risto Räppääjiä on käännetty jo 16 kielelle! Finlandia Junior -palkittu Christel Rönns on taitava ja monipuolinen kuvittaja, joka on myös julkaissut omia kuvakirjojaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suuri legokirjaWarren Elsmore: Rakenna autoja ja lentokoneita- Suuri legokirja

”Tässä kirjassa on helppotajuisia ohjeita erilaisten kulkupelien rakentamiseen, ja mikä parasta – kaikki tehdään Legojen standardipalikoista! Tämän kirjan avulla voit siis rakentaa Legoista Ferrarin, Concorde- lentokoneen tai vaikka T- mallin Fordin. Loistavaa yhteispuuhaa esimerkiksi isille ja pojille syyssateiden varalle!”

– Jussi Kajaanin myymälästä

 

 

 Liikennevälineet ovat Legon parhaiten myyviä tuotteita ja tämä kirja on täynnä uusia ideoita upeiden autojen ja lentokoneiden rakentamiseen.
Helposti seurattavien ohjeiden avulla kaikki voivat luoda häikäiseviä lego-rakennelmia. Kirjassa on käytetty ainoastaan Legon standardipalikoita, jotta rakennusvälineitä löytyy helposti. Mukana mm. traktorit, Ford Model T, Ferrari, Mini Cooper, sukellusvene, HMS Victory, kuumailmapallo, DC3, Concorde, avaruussukkula, jne… 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top