Tiukkatahtista ja vakuuttavaa trilleröintiä Reviewed by Momizat on .                           Taavi Soininvaara: Haukka ja kyyhky   "Aivan hurja on tämäkin Ar                           Taavi Soininvaara: Haukka ja kyyhky   "Aivan hurja on tämäkin Ar Rating: 0

Tiukkatahtista ja vakuuttavaa trilleröintiä

 

 

 

jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taavi Soininvaara: Haukka ja kyyhky

 

”Aivan hurja on tämäkin Arto Ratamo -sarjan uusin kansainvälisestä rikollisuudesta ja Isiksen levittäytymisestä kertova kirja.
Tätä lukiessani oli pakko välillä muistutella itselleni, ettei niskavilloja nostattava tarina ole totta, niin vakuuttavasti se on kerrottu.
Suosittelen tätä erityisesti vaativalle jännityksen ystävälle, joka ei pienistä hätkähdä.”

– Maitta Lohjan myymälästä

 

 

Haukka ja kyyhky

 

Tiukkatahtinen trilleri armottoman ajankohtai­sesta aiheesta: mitä tapahtuu, kun eurooppalais­taustaiset Isis-taistelijat palaavat kotimaihinsa? Helsinkiläinen Kari ”Qasim” Roiha palaa Syyriasta mukanaan laatikollinen kuolevan amerikkalaismiehen kynäilemiä viestejä. Suojelupoliisin kuulustelussa hän ei niitä mainitse, vaan antaa ne toimittaja Essi Kokolle. Hän sopii tapaamisen myös tunnetun huumerikollisen kanssa. Supon osastopäällikkö Arto Ratamo huomaa, että ylin poliisijohto tuntuu katsovan läpi sormien kansainvälisen huumekartellin toimintaa. Ratamolla on tosin muitakin murheita: saatuaan lisätietoa edesmenneestä isästään hän jäljittää nyt naista, joka saattaa olla hänen sisarensa.

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top