Ruokatohtori – syömällä parempaa oloa ja terveyttä Reviewed by Momizat on . Oma henkilökohtainen suosikkini uutuus-terveyskirjoista! Tässä on loistava opas sekä keittokirja, siitä kuinka ruoka jota syömme vaikuttaa elimistöömme. Kirjass Oma henkilökohtainen suosikkini uutuus-terveyskirjoista! Tässä on loistava opas sekä keittokirja, siitä kuinka ruoka jota syömme vaikuttaa elimistöömme. Kirjass Rating: 0

Ruokatohtori – syömällä parempaa oloa ja terveyttä

Oma henkilökohtainen suosikkini uutuus-terveyskirjoista! Tässä on loistava opas sekä keittokirja, siitä kuinka ruoka jota syömme vaikuttaa elimistöömme. Kirjassa on kätevästi listattu ruoka-aineet ja niiden vaikutus esimerkiksi aineenvaihduntaan taikka sydämeen ja verenkiertoon. Keittokirjan ohjeet ovat erilaisia, terveellisiä, helppoja tehdä ja niitä on paljon. Suosittelen lämpimästi kaikille!

-Mira / Raision myymälä

koti_suosittelija_fb_560x292px_mira

 

 

 

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top