Mykkä tyttö Reviewed by Momizat on .  Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt: Mykkä tyttö Ruotsalainen nelihenkinen perhe surmataan kodissaan Torsbyssä, teolle ei tunnu löytyvän todistajaa, eikä moti  Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt: Mykkä tyttö Ruotsalainen nelihenkinen perhe surmataan kodissaan Torsbyssä, teolle ei tunnu löytyvän todistajaa, eikä moti Rating: 0

Mykkä tyttö

Mykkätyttö

 Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt: Mykkä tyttö

Ruotsalainen nelihenkinen perhe surmataan kodissaan Torsbyssä, teolle ei tunnu löytyvän todistajaa, eikä motiivia, sen enempää kuin epäiltyäkään.
Henkirikosyksikkö ja omalaatuinen kriminaalipsykologi Sebastian Bergman ryhtyvät selvittämään tapausta. Lasten verisiä jalanjälkiä löytyy yhdet liikaa ja selviää, että serkkutyttö Nicole on ollut perheellä kylässä ja juossut pakoon. Poliisi ja vapaaehtoiset etsivät tyttöä kuumeisesti, mutta myös murhaajalla on kiire löytää Nicole.
Tässä kirjassa riittää tihenevää jännitystä ihan viimeiselle sivulle asti.
Jos pidät psykologisista trillereistä, niin lue ihmeessä tämä. Ruotsalaisten dekkarien parhaimmistoa!

 

– Maitta Lohjan myymälästä jannitys_suosittelija_fb_560x292px_maitta

 

Carlstenin perhe löytyy julmasti murhattuna kodistaan Torsbyssä. Äiti, isä ja kaksi pikkupoikaa on ammuttu lähietäisyydeltä haulikolla.
Kriminaalipsykologi Sebastian Bergman ja henkirikosyksikkö kutsutaan tutkimaan tapausta. Pian pääepäilty löytyy samalla murha-aseella ammuttuna.
Tutkinta mutkistuu lisää, kun käy ilmi, että perheen murhalla on silminnäkijä. Kymmenvuotias Nicole-serkku on ollut vierailulla ja lähtenyt pakoon läheiseen metsään.
Poliisin on löydettävä tyttö ennen murhaajaa. Vakavasti traumatisoitunut Nicole on kriminaalipsykologi Sebastian Bergmanin uran haastavimpia tapauksia,
eikä vähiten sen vuoksi, että lapsi herättää Bergmanissa muistot perheestä, jonka hän on menettänyt kauan sitten. Henkirikosyksikön on pantava kaikki taitonsa peliin tapauksen selvittämiseksi.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top