Upeana juhlaan Reviewed by Momizat on .       Janina Fry, Katariina Kivimäki, Suvi Tiilikainen: Upeana juhlaan Tässä olikin kirja, josta ihan todella inspiroiduin! Positiivisesti ylläty       Janina Fry, Katariina Kivimäki, Suvi Tiilikainen: Upeana juhlaan Tässä olikin kirja, josta ihan todella inspiroiduin! Positiivisesti ylläty Rating: 0

Upeana juhlaan

 

skk_suosittelija_Mira_180

 

 

Janina Fry, Katariina Kivimäki, Suvi Tiilikainen:
Upeana juhlaan

Tässä olikin kirja, josta ihan todella inspiroiduin!
Positiivisesti yllätyin, kuinka kattava teos tämä olikaan- kirja ei toistellut vanhoja oppeja vaan kokeneempikin tyylilyyli varmasti löytää uusia ajatuksia ja ideoita. Meikkivinkit eri ikäluokille oli erinomainen lisä, kuten myös pukeutumisvinkit omalle vartalotyypille. Kirja ei pelkästään keskity meikkiin ja mekkoihin, vaan mukana on myös vinkit kynsilakoista alusvaatteisiin, sekä koruista kenkiin- unohtamatta ”näytä hyvältä kuvissa” osiota. Erinomainen, visuaalisesti kaunis lahjavinkki kaiken ikäsille ja tyylisille naisille!

– Mira Tampereen Hämeenkatu 18 myymälästä

Loihdi juhlalook helposti ikään ja kokoon katsomatta Millainen mekko imartelee parhaiten vartaloni kaaria? Miten teen itse näyttävän juhlameikin? Upeana juhlaan rohkaisee naisia kaunistautumaan tärkeisiin hetkiin. Meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen neuvoo siveltimen tarkkuudella, kuinka sumusilmät tehdään ja huulet punataan oikein. Muotiyrittäjä Janina Fry esittelee pukeutumisvinkkinsä viidelle erilaiselle vartalotyypille ja opastaa jokaista tunnistamaan omansa. Jokainen voi halutessaan hehkua illan kaunottarena. Glamour kuuluu kaikille!

upeana juhlaan180

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top