Ihania uutuuksia sisustamisesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille Reviewed by Momizat on . Katja Lahti, Minna Sukuvaara: Kodin sisustussuunnittelun käsikirja Mielenkiintoinen, monipuolinen, sekä varmasti innostava käsikirja kaikille sisustuksesta, sek Katja Lahti, Minna Sukuvaara: Kodin sisustussuunnittelun käsikirja Mielenkiintoinen, monipuolinen, sekä varmasti innostava käsikirja kaikille sisustuksesta, sek Rating: 0

Ihania uutuuksia sisustamisesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille

kodin_sisustussuunnittelun_kasikirja180Katja Lahti, Minna Sukuvaara:
Kodin sisustussuunnittelun käsikirja

Mielenkiintoinen, monipuolinen, sekä varmasti innostava käsikirja kaikille sisustuksesta, sekä remontoinnista kiinnostuneille. Niin vei teos mukanaan, että yhdessä viikonlopussa oli lähes jokainen kaluste ja taulu vaihtanut paikkaa- ja hyvältä näyttää! Erinomainen lahja talonrakentajalle!

– Mira Tampereen Hämeenkatu 18 myymälästä

skk_suosittelija_Mira_180

Haluatko päästä kodin sisustussuunnittelussa syvemmälle kuin sisustuslehtien viimeisimmissä vinkeissä? Onko sinulla palava intohimo sisustamiseen, mutta punainen lanka on toisinaan hukassa? Miten toimia, jos perheen sisällä sisustusunelmat eivät kohtaa? Mistä aloittaa, kun jo materiaalien tarjonta laajuudessaan hengästyttää? Kodin sisustussuunnittelun käsikirja on sukellus sisustusalan ammattilaisen työtapoihin. Kirjassa käydään kodin sisustussuunnitteluprosessi läpi vaihe vaiheelta asiakaslähtöisesti. Tämä teos tarjoaa monipuolisia ammattimaisia työkaluja ja -vinkkejä, jotka auttavat sinua etenemään oikeassa järjestyksessä. Opit tulkitsemaan piirustuksia, tietämään eri rakenteista, tiloista, tyyleistä, väreistä, sommittelusta, materiaaleista, kalustuksesta ja valaistuksesta ym. Kodin sisustussuunnittelun käsikirjasta hyötyy niin aloitteleva sisustusalan opiskelija kuin kodin remontoija ja alan ammattilainenkin. Tämä informatiivinen, innostava ja ammattimainen kirja tarjoaa kaiken tarpeellisen, jonka avulla voit toteuttaa unelmiesi sisustuksen.

 

 

 

 

KokoPerheenKattaus180Emmi-Liia Sjöholm:
Koko perheen kattaus

Harvoin tulee vastaan keittokirja, josta haluaa tehdä ja testata joka ikisen reseptin- tämä on juurikin sellainen helmi. Ruoat ovat yksinkertaisia valmistaa ja reseptit tuoreita sekä kiinnostavia. Kaikki reseptit ovat gluteenittomia, maidottomia, sekä kananmunattomia. Kerrassaan ihana ja kevyen raikas tuulahdus alkavaan kevääseen, tule tutustumaan!

– Mira Tampereen Hämeenkatu 18 myymälästä

skk_suosittelija_Mira_180

Kekseliäitä reseptejä lapsiperheille ruoka-aineallergioista liikaa stressaamatta. Moni ruoka-aineallergioista kärsivä perhe tuskailee päivittäin, mitä hyvää, vähän erilaista ja terveellistä ruokaa laittaisi. Samat ruoat on tehty tuhat kertaa, ideoista alkaa olla huutava pula. Olisi myös mukavaa, jos lapset oppisivat syömään monipuolisesti ja kokeilisivat uusia makuja. Emmi-Liia Sjöholmin Koko perheen kattaus tarjoaa kaivatun vastauksen suomalaisperheiden keittiöihin aamupaloista iltaherkkuihin. Monipuolinen reseptivalikoima onnistuu täysin ilman lehmänmaitoa, gluteeniviljoja ja kananmunaa. Vaikka koko perhe ruokailisi perheen allergisimman mukaan, kaikki saavat vatsansa täyteen maukasta ja mutkatonta ruokaa. Smoothiekulhot mantelimaidolla, itse tehdyt kananugetit tai banaanidippi – Koko perheen kattauksen resepteistä jokainen on iloinen yllätys, joka syntyy vähällä vaivalla ja usein vain muutamista raaka-aineista. Osan resepteistä voi muokata aikuisempaan makuun, ja osasta ohjeita on helppo korvata esimerkiksi kana tofulla tai peruna kukkakaalilla.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top