Huimia seikkailutarinoita lapsille Reviewed by Momizat on . Tuula Kallioniemi: Pako Junior-Finlandia ehdokkaaksi yltänyt Pako on jännittävä tarina, jonka pääosassa on 12-vuotias Matilda. Matildan seikkailussa samalle pol Tuula Kallioniemi: Pako Junior-Finlandia ehdokkaaksi yltänyt Pako on jännittävä tarina, jonka pääosassa on 12-vuotias Matilda. Matildan seikkailussa samalle pol Rating: 0

Huimia seikkailutarinoita lapsille

Tuula Kallioniemi: Pako0DWM kansi.indd

Junior-Finlandia ehdokkaaksi yltänyt Pako on jännittävä tarina, jonka pääosassa on 12-vuotias Matilda. Matildan seikkailussa samalle polulle sattuvat niin Alarik, Carita, Anders kuin Samuelkin ja Matilda joutuu pohtimaan kehen voi luottaa – vai voiko kehenkään? Suosittelen kaikille jännityksestä pitäville 10-14 vuotiaille!

– Jussi Kajaanin myymälästä

skk_suosittelija_Jussi

”Poliisi etsii kahta 30.7. kadonnutta tyttöä. Etsityt ovat 12-vuotias Matilda Salmi ja…”
Matilda soutaa ukkosta pakoon syrjäiseen saareen. Alarikiksi esittäytyvä mies pyytää hänet luokseen sadetta pitämään. Pian Matilda huomaa olevansa vankina talossa, jossa on lukkojen takana toinenkin tyttö, Carita. Hän kutsuu Alarikia vaarikseen. Matilda onnistuu taivuttelemaan säikyn Caritan pakenemaan kanssaan. Alarik pääsee heidän jäljilleen, ja tyttöjen karkumatka johtaa hylättyyn autiotaloon. Taloa pitävät sattumalta tukikohtanaan myös Anders ja Samuel, jotka ovat kuin yö ja päivä. Voiko kehenkään luottaa? Saako Matilda Caritan siskokseen, niin kuin on tälle luvannut? Kuka Carita oikein on?

kepler62_1Timo Parvela, Björn Sortland: Kepler62-sarja

Huima lasten seikkailusarja vie lukijan tarinaan, joka sisältää videopelejä, avaruusseikkailua ja jännitystä. Ensimmäisen kirjan luin poikani kanssa yhdessä illassa, kun ei millään maltettu jättää kesken! Toinen osa vei sekin mukanaan ja nyt sitten odotellaan kiivaasti huhtikuussa ilmestyvää kolmatta osaa! Suosittelen seikkailunhaluisille 6-10-vuotiaille pojille ja tytöille!

– Jussi Kajaanin myymälästä

skk_suosittelija_JussiKirja yksi: Kutsu

Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun! Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa ja hallitus on päättänyt lähettää joukon lapsia matkaan tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden. Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62e:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Valitut lapset haetaan koulutusleirille ja sitten matka kohti planeetta Kepler-62e:ta voi alkaa. Mutta kaikki ei ole siltä miltä näyttää…

 

 

 

kepler62_2Kirja kaksi: Lähtölaskenta

14-vuotias Marie on rikkaan asetehtailijan tytär. Hänkin onnistuu apua saatuaan pelaamaan Kepler-pelin loppuun, ja hänet lennätetään Nevadaan, Area 51:lle. Hän saa erityiskoulutusta aseiden käytössä ja miettii, miksi se on niin tärkeää. Hän tapaa Arin ja Jonin sekä Olivian, joukon johtajan, jonka erityisalaa on lääketiede. Marie löytää avaruusolion, Kuiskaajan, jota pidetään vankina Area 51:llä ja joka varoittaa häntä lähtemästä avaruusmatkalle. Marie ilmoittaa, ettei hän halua lähteä mukaan, mutta hänet huumataan ja lähetetään matkaan vastustuksesta huolimatta. Suomalainen Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta.

Kommentoi

© 2014 Suomalainen Kirjakauppa

Scroll to top